Wheel

Draag bij via onze elektronische ideeënbus Omdat uw ideeën ons vooruit helpen, deel ze!

Zich in vraag stellen is fundamenteel. We doen er alles aan, om onze klantenservice voortdurend te verbeteren. Wij danken u bij voorbaat voor het vrijmaken van een paar minuten om dit formulier in te vullen. We beloven u dat de analyse met de grootste zorg zal gebeuren.

Formulier voor onze elektronische ideeënbus

Hebt u ideeën om onze diensten te verbeteren en wilt u deze aan ons voorstellen?

  1. Vul het onderstaande formulier in om bij te dragen aan de uitmuntendheid van ons bedrijf.
  2. We beloven u uw ideeën met de grootste belangstelling te analyseren.

Creativiteit en innovatie in het bedrijfsleven: onze klanten aan het woord!

In het dagelijkse beroepsleven hebben veel bedrijven vaak niet de tijd om een stap terug te doen om de toekomstperspectieven van het bedrijf te beoordelen. En toch is dit ook nuttig en nodig om een duurzame groei van een bedrijf op te bouwen. Creativiteit binnen een bedrijf is een sleutelelement van succes.

Wat is creativiteit ?

Creativiteit is - in de algemene zin - het vermogen van een individu of een groep om een nieuw concept, een nieuw object of een originele oplossing voor een probleem voor te stellen, te construeren en te implementeren. Op de werkplek is creativiteit een instrument dat het innovatieve proces activeert door ideeën te genereren en te ontwikkelen.

Onze elektronische ideeënbus: het creatieve hulpmiddel om te evolueren dankzij onze klanten!

Onze elektronische ideeënbus is een georganiseerd systeem, waar onze klanten op elk moment een idee kunnen binnenbrengen ter verbetering van de diensten of producten van ons bedrijf. Onze elektronische ideeënbus is gekoppeld aan de participatieve innovatie van de nieuwe generatie ontwikkeld door het Digital Marketing bureau E-net Business.

Een unieke ervaring

We doen er alles aan om u een veilige en persoonlijke navigatie te bieden. Hiervoor gebruiken wij cookies om u aanbiedingen te doen die zijn afgestemd op uw interessegebieden, om anoniem statistische gegevens te verzamelen en om uw bezoek zo aangenaam mogelijk te maken.