Wheel

Rijbewijs bromfiets (rijbewijs AM)

Dit rijbewijs is enkel geldig voor bromfietsen met een maximale cilinderinhoud van 50 cc en een maximale snelheid van 45 km per uur (onder de 25 km per uur hoeft men geen rijbewijs af te leggen). Multipermis geeft eveneens praktijklessen en theorielessen voor lichte vierwielers. We kunnen cursussen op vierwielige bromfietsen (type ligier) aan te bieden met een door ons ter beschikking gesteld voertuig, maar ENKEL OP AANVRAAG.

Lessen ter voorbereiding van het theorie-examen voor het rijbewijs AM

Om te kunnen slagen voor uw theoretische bromfietsrijbewijs moet u ten minste 15 jaar en negen maanden oud zijn. Om te slagen voor het theorie-examen, moet de toekomstige bestuurder een score behalen van minstens 33 goede antwoorden op 40. Dit theorie-examen vindt plaats in het erkende examencentrum van uw keuze.

Multipermis helpt u zich optimaal voor te bereiden voor het slagen van dit theorie-examen:

  • Volledige theorielessen in een erkend centrum. Om u volledig en goed voor te bereiden op het theorie-examen, biedt Multipermis een formule aan van 6 uur theorieles in één van haar vijf erkende opleidingscentra.
  • Onbeperkte simulatieoefeningen voor het theorie-examen. Na het volgen van deze zes uur theorie, is het mogelijk bij Multipermis naar hartenlust op onze computers te oefenen voor het behalen van het theorie-examen voor het bromfietsrijbewijs. U kan onbeperkt oefenen, totdat alle nuances van de wegcode onder de knie zijn.

De opleiding voor het praktijkexamen voor het bromfietsrijbewijs

Let wel: sedert 1 mei 2013 bestaat het voorlopig bromfietsrijbewijs niet meer ! De leerling-bestuurder moet dus absoluut slagen voor het praktijkexamen, voordat hij op de openbare weg mag rijden.

  • Ten minste 16 jaar oud zijn. Om met de praktijkopleiding voor het rijden van een bromfiets te mogen aanvangen, moet men ten minste 16 jaar oud zijn. Het is mogelijk om met de praktijklessen te starten vóór het behalen van het theorie-examen.
  • 4 uur verplichte praktijklessen. Deze 4 uur bestaan uit 2 uur les op een oefenterrein voor het uitvoeren van de vier verplichte manoeuvres en 2 uur op de openbare weg.

Eens de praktijkopleiding achter de rug is, mag de kandidaat zijn praktijkexamen afleggen. Om het rijbewijs AM te behalen, moet men de vier verplichte manoeuvres achter elkaar foutloos uitvoeren.

We beschikken tevens over vierwielige bromfietsen (ligier), maar ENKEL OP AANVRAAG. Neem voor meer informatie contact met ons op in het kantoor van uw keuze.

PS : Bestuurders geboren vóór 14/02/1961 zijn vrijgesteld van het rijbewijs AM.

Voor uw veiligheid en die van ons personeel, aanvaarden wij enkel betaling per bancontact.

Zin om het bromfietsrijbewijs te behalen ? Contacteer ons voor meer informatie!

U wilt het bromfietsrijbewijs afleggen ? Neem zeker even contact met ons op ! Onze rijinstructeurs en medewerkers staan klaar voor u in één van de zes opleidingscentra in Brussel.

Word lid van onze club

Wij nodigen u uit om lid te worden van onze privéclub om te kunnen genieten van nieuwigheden, exclusieve promoties of unieke kansen.

De beoordelingen van onze klanten

5/5
(11 beoordeling)

De evaluaties worden beheerd door E-net Business tools

Certification e-net

J'ai fait appel à leurs services pour mon ... bekijk meer J'ai fait appel à leurs services pour mon projet. Ils ont écouté chacune de mes demandes et n'ont pas hésité à me conseiller quand c'était nécessaire. Un grand merci pour votre professionnalisme! zie minder

Léon P.

5/5

Vraiment génial ce site ! C'est du beau tr... bekijk meer Vraiment génial ce site ! C'est du beau travail ! zie minder

Steve

5/5

J'ai été agréablement surprise par votre s... bekijk meer J'ai été agréablement surprise par votre service de qualité! On sent que vous êtes passionnés et vous avez à cœur le travail bien fait. Vous avez été parfait jusqu'au bout. Encore merci! zie minder

Pascale

5/5

On sent que vous êtes passionnés par ce qu... bekijk meer On sent que vous êtes passionnés par ce que vous faites et que vous avez envie de partager cette passion. C'était très agréable de travailler avec vous parce qu'on se sent écouter et on sent que notre projet à de l'importance à vos yeux. zie minder

Marc

5/5

Gegarandeerde kwaliteit

Een team tot uw dienst

Gratis offerte op aanvraag

Aangepast advies

Een unieke ervaring

We doen er alles aan om u een veilige en persoonlijke navigatie te bieden. Hiervoor gebruiken wij cookies om u aanbiedingen te doen die zijn afgestemd op uw interessegebieden, om anoniem statistische gegevens te verzamelen en om uw bezoek zo aangenaam mogelijk te maken.