Wheel

Van het auto- en motorrijbewijs tot een service van veelzijdige opleidingen

Multipermis is een rijschool met negen opleidingscentra in en rondom Brussel en een centrum in de gemeente 's Gravenbrakel. Deze rijscholen bieden een scala aan opleidingsformules, gericht op het behalen van alle soorten rijbewijzen. De praktijk- en theorielessen worden zowel aangeboden aan particulieren die willen leren auto- of motorrijden als aan beroepsmensen die een rijbewijs met vakbekwaamheid nodig hebben voor het uitoefenen van hun beroep.

Weet meer over ons

Het bedrijf heeft de goedkeuring van FOD Mobiliteit en Vervoer en begon met auto- en motorrijbewijzen

Multipermis werd in 2004 opgericht, na goedkeuring van de Federale Overheidsdienst Mobiliteit en Vervoer (België). Met andere woorden, het bedrijf voldoet aan alle nodige criteria om rijlessen te mogen geven (adequate infrastructuur, rijschool met lokalen, beschikbare oefenterreinen, gekwalificeerde en erkende instructeurs, enz.)

In het begin bood de autorijschool alleen praktijk- en theorielessen aan voor kandidaat-bestuurders van een autorijbewijs en een motorrijbewijs, maar al snel breidden het serviceaanbod en de opleidingen van het trainingscentrum zich uit.

In 2005 investeerde de rijschool in een eerste vrachtwagen voor het vrachtwagenrijbewijs

UOm de eigen naam in ere te houden, moest Multipermis een jaar na de oprichting een meervoudige dienst van rijlessen aanbieden. De rijschool investeerde daarom in een eerste vrachtwagen-trekker. Hiermee kon iedereen die een vrachtwagenrijbewijs wilde halen, rijlessen volgen.

Vandaag biedt Multipermis een ruime keuze aan theorie- en praktijkopleidingen voor alle voertuigcategorieën. De opleidingscentra beschikken over twee vrachtwagens met aanhanger, een trekker met oplegger, wagens met aanhangwagens, bussen, motoren met verschillende cilinderinhoud, ...

Rijopleidingen voor professionelen

De Brusselse autorijschool heeft ook een aanbod rijopleidingen voor professionelen ontwikkeld. Wegtransportbedrijven of touringcar- en busbedrijven kunnen inderdaad een beroep doen op Multipermis voor het geven van kwalitatieve rijopleidingen aan beroepschauffeurs.

Aldoende kunnen ook mensen die een baan zoeken als chauffeur genieten van de cursussen en assistentie van Multipermis bij het afleggen van een rijbewijs met vakbekwaamheid.

U overweegt uw rijbewijs af te leggen? Doe beroep op Multipermis!

Onze medewerkers staan ​​tot uw beschikking om u alle nodige informatie te geven voor het vlotte verloop van uw rijlessen.Neem contact met ons op voor een kwalitatieve rijopleiding..

Word lid van onze club

Wij nodigen u uit om lid te worden van onze privéclub om te kunnen genieten van nieuwigheden, exclusieve promoties of unieke kansen.

De beoordelingen van onze klanten

5/5
(11 beoordeling)

De evaluaties worden beheerd door E-net Business tools

Certification e-net

J'ai fait appel à leurs services pour mon ... bekijk meer J'ai fait appel à leurs services pour mon projet. Ils ont écouté chacune de mes demandes et n'ont pas hésité à me conseiller quand c'était nécessaire. Un grand merci pour votre professionnalisme! zie minder

Léon P.

5/5

Vraiment génial ce site ! C'est du beau tr... bekijk meer Vraiment génial ce site ! C'est du beau travail ! zie minder

Steve

5/5

J'ai été agréablement surprise par votre s... bekijk meer J'ai été agréablement surprise par votre service de qualité! On sent que vous êtes passionnés et vous avez à cœur le travail bien fait. Vous avez été parfait jusqu'au bout. Encore merci! zie minder

Pascale

5/5

On sent que vous êtes passionnés par ce qu... bekijk meer On sent que vous êtes passionnés par ce que vous faites et que vous avez envie de partager cette passion. C'était très agréable de travailler avec vous parce qu'on se sent écouter et on sent que notre projet à de l'importance à vos yeux. zie minder

Marc

5/5

Gegarandeerde kwaliteit

Een team tot uw dienst

Gratis offerte op aanvraag

Aangepast advies

Een unieke ervaring

We doen er alles aan om u een veilige en persoonlijke navigatie te bieden. Hiervoor gebruiken wij cookies om u aanbiedingen te doen die zijn afgestemd op uw interessegebieden, om anoniem statistische gegevens te verzamelen en om uw bezoek zo aangenaam mogelijk te maken.