Wheel

Opleiding tot rijschoolinstructeur

Word autorijschoolinstructeur: infosessie op afspraak

Multipermis, een erkende rijschool in Brussel en in de provincie Henegouwen, organiseert opleidingen tot autorijinstructeur met een jobaanbieding. Iedereen die na het behalen van de examens wordt aangenomen, wordt terugbetaald. Wacht dus niet langer: schrijf u in voor onze informatiesessie om gediplomeerd rijinstructeur te worden!

Word autorijschoolinstructeur

  • Schrijf u in voor een kwaliteitsopleiding met een jobaanbieding
  • Volg de lessen gegeven door een lid van de examencommissie
  • Kies een beroep dat veel opportuniteiten biedt
Vul het formulier in

Word autorijschoolinstructeur in Brussel en Henegouwen

Hebt u er al aan gedacht om autorijschoolinstructeur te worden? Zo ja, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Multipermis, erkende autorijschool in Brussel en in de provincie Henegouwen, biedt opleidingen aan om gediplomeerd rijinstructeur te worden.

De opleidingen worden gegeven door een lid van de examencommissie, met een hoog slagingspercentage. Maar dat is niet alles ! Je wordt niet alleen opgeleid door een kwaliteitsautorijschool, maar Multipermis biedt tevens een job aan, op het einde van de opleiding! De les wordt trouwens terugbetaald aan iedereen die na het behalen van de examens worden aangenomen.

Wacht dus niet langer: kies voor een leuke baan die veel opportuniteiten biedt en word gediplomeerd rijinstructeur.

Hoe zich inschrijven?

U wenst verder te gaan in het avontuur van Multipermis? Schrijf u in voor onze informatiesessie door het contactformulier in te vullen. Ons team neemt zo snel mogelijk contact met u op om samen een datum af te spreken.

Uw registratieverzoek

Door het coderen van de gegevens en het verzenden van dit formulier erkent de klant kennis te hebben genomen van de gebruiksvoorwaarden van de website en de bescherming van de persoonlijke gegevens en deze te hebben aanvaard.

(* = verplicht veld)

Een unieke ervaring

We doen er alles aan om u een veilige en persoonlijke navigatie te bieden. Hiervoor gebruiken wij cookies om u aanbiedingen te doen die zijn afgestemd op uw interessegebieden, om anoniem statistische gegevens te verzamelen en om uw bezoek zo aangenaam mogelijk te maken.