Wheel

Opleidingen om rijinstructeur te worden in België (brevet afleggen)

Om als instructeur autorijlessen te kunnen geven of om een door de Belgische staat erkende autorijschool te mogen uitbaten, is het noodzakelijk om verschillende brevetten van beroepsbekwaamheid te behalen. Multipermis verzorgt opleidingen die helpen om houder te worden van één van deze brevetten..

Voor hier voor meer informatie

Er bestaan vier brevetten van beroepsbekwaamheid om rijinstructeur te worden

Hoe wordt u rijschoolinstructeur? U moet houder zijn van één van de volgende brevetten voordat u praktische autorijlessen of theorielessen mag geven aan kandidaten voor een rijbewijs.

 

Brevet II : word rijinstructeur praktijk voor alle types auto

Wil u mensen leren autorijden? U moet dan de drie fasen van het brevet II behalen, namelijk een schriftelijk en mondeling examen, een stage van 300 uur en een modelles geven op een oefenterrein en op de weg. Deze les vindt plaats voor een jury.

Brevet III : word instructeur theorie voor ieder type rijbewijs

Met dit brevet kan iedereen die ervoor slaagt theorielessen geven (wegcode, veiligheid, kennis van het voertuig, enz.). Dit certificaat wordt behaald na afloop van drie fasen: een mondeling en schriftelijk examen, een stage van 120 uur in een erkende autorijschool en een modelles voor een jury..

Brevet IV : word rijinstructeur praktijk voor motor- en bromfiets

Met dit brevet kunt u rijles geven aan kandidaten voor een motor- of bromfietsrijbewijs. Opnieuw verloopt dit brevet via drie stappen, identiek aan die van het brevet II. Om toegang te krijgen tot het afleggen van dit brevet IV, moet u eveneens al minimaal 4 jaar in het bezit zijn van een motorrijbewijs en een specifieke motoropleiding bij een erkende instantie hebben gevolgd.

Brevet V : word instructeur praktijklessen voor vrachtwagens

Met dit certificaat kunt u praktijklessen geven voor het behalen van de rijbewijzen in de categorie C (vrachtwagen, vrachtwagen met aanhangwagen, ...) en categorie D (bus, touringcar, bus en aanhangwagen, enz.). U moet slagen in de drie beoordelingsfasen (examens, 300 uur stage en een modelles geven) en houder zijn van het brevet II.

Opleidingen en professioneel advies voor een optimaal succes in het behalen van uw beroepsbekwaamheidsbrevetten

Hebt u besloten om voor één van deze brevetten te gaan? Weet dat u niet de enige bent! Multipermis biedt lessen en opleidingen aan in Brussel om u zo goed mogelijk voor te bereiden op alle examens.

Afhankelijk van het brevet dat u wilt behalen, zal de Brusselse rijschool u hierbij ondersteunen. Neem dus zeker contact op met één van onze verschillende opleidingscentra in Anderlecht, Laken, Sint-Agatha-Berchem, Sint-Gillis of het in Henegouwen gelegen 's Gravenbrakel. Wij staan tot uw beschikking om u alle informatie en advies te geven die u nodig hebt!!

Word lid van onze club

Wij nodigen u uit om lid te worden van onze privéclub om te kunnen genieten van nieuwigheden, exclusieve promoties of unieke kansen.

De beoordelingen van onze klanten

5/5
(11 beoordeling)

De evaluaties worden beheerd door E-net Business tools

Certification e-net

J'ai fait appel à leurs services pour mon ... bekijk meer J'ai fait appel à leurs services pour mon projet. Ils ont écouté chacune de mes demandes et n'ont pas hésité à me conseiller quand c'était nécessaire. Un grand merci pour votre professionnalisme! zie minder

Léon P.

5/5

Vraiment génial ce site ! C'est du beau tr... bekijk meer Vraiment génial ce site ! C'est du beau travail ! zie minder

Steve

5/5

J'ai été agréablement surprise par votre s... bekijk meer J'ai été agréablement surprise par votre service de qualité! On sent que vous êtes passionnés et vous avez à cœur le travail bien fait. Vous avez été parfait jusqu'au bout. Encore merci! zie minder

Pascale

5/5

On sent que vous êtes passionnés par ce qu... bekijk meer On sent que vous êtes passionnés par ce que vous faites et que vous avez envie de partager cette passion. C'était très agréable de travailler avec vous parce qu'on se sent écouter et on sent que notre projet à de l'importance à vos yeux. zie minder

Marc

5/5

Gegarandeerde kwaliteit

Een team tot uw dienst

Gratis offerte op aanvraag

Aangepast advies

Een unieke ervaring

We doen er alles aan om u een veilige en persoonlijke navigatie te bieden. Hiervoor gebruiken wij cookies om u aanbiedingen te doen die zijn afgestemd op uw interessegebieden, om anoniem statistische gegevens te verzamelen en om uw bezoek zo aangenaam mogelijk te maken.